ACCOMMODATIE


Stal Hillebrand is een kleinschalige stal, gevestigd in de Flevopolder. De locatie biedt directe uitrijmogelijkheden in de polder en met een kleine 10 min. stappen (weinig tot geen drukte) ben je in het bos. Op deze pagina een kleine impressie van ons bedrijf. 

De accommodatie beschikt over 19 boxen. Elke box is daarbij voorzien van een eigen, ruime zadelkast en een dekenrek. Verder is er een poets- en spuitplaats aanwezig, waarvan de laatste voorzien is van zowel koud als warm water. De accommodatie is verder voorzien van een fijne 20x40 m buitenbaan en een wat kleinere binnenbaan. Beide beschikken over een goede bodem welke halverwege 2017 nog geheel gerenoveerd zijn. Alle voorzieningen zijn goed gedraineerd en verlicht, zodat ook in de wintermaanden prima te gebruiken. Tot slot is er springmateriaal en een longeercirkel aanwezig.

 

Om de paarden naast het werk voldoende beweging en afwisseling te kunnen bieden, zijn er verschillende paddocks beschikbaar. Zolang de weersomstandigheden het toelaten biedt Stal Hillebrand in de zomermaanden de mogelijkheid tot weidegang. 

De voorzieningen van het bedrijf zijn in 2016 uitgebreid met een stapmolen. De molen is voorzien van een kwalitatief goede bodem. Deze geeft een goede stabiliteit en is bij alle weersomstandigheden goed te gebruiken. De stapmolen biedt een mooie aanvulling op de dagelijkse training en beweging van de paarden.  

In onze kantine, welke grenst aan de binnenbaan, kan men altijd terecht voor een kopje koffie, thee of wat fris. Er is een kleine keuken en natuurlijk een toilet aanwezig. 

De accommodatie, in combinatie met de ligging en de gezellige sfeer, voorziet zowel recreatie- als wedstrijdruiters van prettige voorzieningen.


Adres: Vuursteenweg 21, 8255 PM, Swifterbant | email: info@stalhillebrand.nl | Telefoon: 06-22749857