TRAINING


Naast Pensionstalling, biedt Stal Hillebrand ook mogelijkheden op het gebied van training. Op deze pagina vindt je informatie over onze training(en) en instructie. 

Stal Hillebrand biedt zowel dressuur (t/m ZZL) - als springinstructie. De lessen worden gegeven door Franck en Juliët zelf. Franck en Juliët beleven beiden veel plezier aan het opleiden en begeleiden van (jonge) paarden, ruiters en combinaties. Hierin staat een gedegen basis van zowel paard als ruiter centraal met veel aandacht voor het gymnastiseren, het goedgaande paard en de houding en zit van de ruiter/amazone. Hierbij staat plezier en een fijne samenwerking altijd voorop en is jong en oud van harte welkom. Paarden door ons laten trainen in de vorm van longeren of rijden behoort ook tot de mogelijkheden. Instructie aan huis is tevens bespreekbaar.

Dagelijks houden wij ons bezig met de training en verzorging van onze paarden, de meeste daarvan zijn in principe (gedeeltelijk) in ons eigendom. Naast de pensionstalling en de training van onze eigen paarden, hebben wij zo nu en dan ook ruimte vrij voor een trainingspaard. Wij trainen op kleinschalige basis paarden voor derden. Er kan hierbij gedacht worden aan het verder opleiden, doorrijden en/of uitbrengen in de sport van het paard. 

In overleg is er veel mogelijk en de aandacht voor het individuele paard staat daarbij altijd voorop. Binnen de training(en) wordt veel afwisseling geboden en uiteraard zal de training hierin per individu worden afgestemd. Daarnaast komen alle paarden dagelijks in de stapmolen en weide/paddock. Training aan huis behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag bij interesse naar de huidige beschikbaarheid en de mogelijkheden.

 

TARIEVEN TRAINING & INSTRUCTIE 2023


Dienst Tarief
Privé instructie +/- 45 min

 € 30,-

Privé instructie op locatie +/- 45 min

€ 37,50

Training paard (inclusief stalling, verzorging etc.)

€ 700,- p/m (excl. BTW)

Training paard op locatie of andere opties

In overlegAdres: Vuursteenweg 21, 8255 PM, Swifterbant | email: info@stalhillebrand.nl | Telefoon: 06-22749857